Αριστείδης Θεοδωρίδης .

Γεννημένος τον Σεπτέμβριο του 1965 στην Αθήνα και αναθρεμένος από οικογένεια υποδηματοποιών , σαν φυσική συνέχεια ήρθε η ενασχόληση και η αφοσίωση στην υποδηματοποιία.
Μετά το λύκειο , και την στρατιωτική θητεία μου οι εξειδικευμένες σπουδές στον σχεδιασμό και την οργάνωση παραγωγής υποδηματοποιίας , απέδωσαν αριστείο σπουδών και υποτροφία από την Σχολή Σχεδιασμού και Στελεχών Υποδηματοποιίας Αθηνών ( πτυχίο-αριστείο) , για το τμήμα υποδηματοποιίας του Shouthfields College , ( πτυχίο ) άμεσου συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού οργανισμού του Πολυτεχνείου του Leicester , U.K. και μέλος του παγκόσμιου οργανισμού αναγνώρισης και πιστοποίησης τεχνογνωσίας και ικανοτήτων , C.F.I. ( πτυχίο) ,
( Clothing and Footwear Institute.)

Η παρουσία και κυρίως η τεχνογνωσία ενός νέου τότε “τσαγκάρη”, δεν πέρασαν απαρατήρητες και άμεσα προέκυψε συνεργασία με την B.U.S.M. ( British United Shoe Machinery ) στον τομέα σχεδιασμού και εξέλιξης αυτόματων μηχανών , ραφής αρχικά και πλήρους φάσματος παραγωγής υποδημάτων στην συνέχεια , από τον ψηφιακό σχεδιασμό των καλαποδιών έως τα μηχανήματα φινιρίσματος.
RESEARCH AND DEVELOPMENT στην μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων υποδηματοποιίας στον κόσμο , οι οποίοι τελικά μου πρότειναν παραμονή και συνεργασία με την εταιρεία τους.
Η άμεση προσωπική μου δράση και η απόδοσή μου , ως εκπρόσωπος της εταιρείας σε πελάτες κολοσσούς της εποχής στο νησί , την περίοδο παραμονής μου ,για την επίλυση των προβλημάτων τους ήταν αρκετή για την πρόταση συνεργασίας.
Αυτό σημαίνει , γνώση για την ποιότητα και τις προδιαγραφές των υπό επεξεργασία υλικών κατασκευής για το υπόδημα και μεθοδική σύνθεση τεχνικών διαδικασιών για το ποιοτικότερο αποτέλεσμα.
Δέρματα , φόδρες , κλωστές , ενισχυτικά .
Εσωτερικοί πάτοι , στοιχεία υποστήριξης κατασκευής .
Κόλλες και βελτιωτικά συγκόλλησης για κάθε τύπο δέρματος και σόλας και συνδυασμός μεταξύ τους για την καλύτερη και μακροβιότερη συγκόλλησή τους.
Υλικά σολών με επιλογή ιδιοτήτων χρήσης για την κατάλληλη σύνθεση και κατασκευή κάθε τύπου υποδήματος .
Και πολλά άλλα στοιχεία που διασφαλίζουν τις κατάλληλες κατασκευές , επισκευές και πάσης φύσεως παρεμβάσεις στο προϊόν του υποδήματος.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1992 , αφού δίδαξα για τρία χρόνια στην κλαδική σχολή της υποδηματοποιίας των Αθηνών του Ελληνικού Κέντρου Δέρματος , κατασκευαστές πρώτου επιπέδου ήταν για τα επόμενα 25 χρόνια οι τόποι δράσης μου.

  • Πετρίδης α.ε.
  • Δάνος.
  • Ιωάννου .
  • Μοσχούτης .
  • Μουστάκης .
  • Μούτζη .
  • ΧΆΡΗΣ ΚΑΖΆΚΟΣ.
  • Relax anatomic.

Η επιλογή του εργαστηρίου επισκευής είναι μία απόφαση διεύρυνσης της προσωπικής επαφής με τον κόσμο που μέχρι τώρα ενδεχομένως να είχε προϊόν με την δική μας συμμετοχή , χωρίς να το γνωρίζει.

Ελάτε να γνωριστούμε.

Το εργαστήριό μας συγκροτείται με συσσωρευμένη γνώση και στοχευμένες επιλογές μηχανολογικού εξοπλισμού , υλικών χρήσης υψηλής ποιότητας , και τεχνικές μεθόδους που να σας δώσουν αποτελέσματα που ίσως τα προσωπικά σας , τα προσωπικά και αγαπημένα μας ..ερείσματα να μην τα είχαν ούτε όταν ήταν καινούργια.

Ξέρουμε τι να κάνουμε.

Translate »